Werkt
voor
werkgevers.

Werknemers in een werkplaats

Succesverhalen

In de afgelopen jaren hebben we diverse vacatures succesvol vervuld bij werkgevers in de Drechtsteden, Noord-Brabant en de regio Rijnmond.

Maar hoe werkt het nu in de praktijk? Wat vinden werkgevers van de aanpak van WerkgeversServicepunt Baanbrekend Drechtsteden?

Jaarlijks organiseren we verschillende werkgeversbijeenkomsten. In 2017 voor het eerst in combinatie met de uitreiking van de Social Impact Award; een award voor de meest sociale ondernemer.

Overzicht

 • ‘Baanbrekend vond voor ons de juiste kandidaten'

  We zijn erg te spreken over de mensen die bij ons aan de slag zijn gegaan. Dat zijn productiemedewerkers tot hbo’ers. Baanbrekend vond precies de kandidaten die we nodig hadden! Bovendien is het fijn als mensen bij ons weer aan hun toekomst kunnen werken. Dat is wat je iedereen gunt. Als mensen enthousiast zijn en willen aanpakken, geven wij hen een kans. Maar ze moeten die kans wel zelf grijpen.


  Robbie Korn, Peute Recycling BV

  Robbie Korn
   
 • ‘De kandidaten van Baanbrekend werken hard en zijn enorm gemotiveerd!’

  ‘Bij ons werken nu twaalf mensen via Baanbrekend. Dat bevalt uitstekend! Ze werken stuk voor stuk erg hard en zijn enorm gemotiveerd. En het is belangrijk om mensen uit de bijstand te halen en een nieuwe toekomst te geven. Daar doen we het voor.’

  Garcia BV

   
 • 'Maatschappelijk verantwoord ondernemen was nog nooit zo makkelijk'

  ‘Samen met Baanbrekend vonden we de juiste uitdaging voor kandidaten. Zodat deze

  medewerkers het beste uit zichzelf halen en een baan hebben waar ze trots op zijn. Ik raad werkgevers aan die nog geen ervaring hebben met de kandidaten van Baanbrekend om hen zeker een kans te geven. De adviseur van Baanbrekend hielp ons met het gebruiken van de juiste regelingen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen was nog nooit zo makkelijk!’


  Albert de Vries, AssemblyPartner BV

  Albert de Vries
   
 • Social Impact Award

  Het realiseren van 'social impact' speelt een steeds belangrijkere rol bij ondernemingen in de Drechtsteden. Met de Social Impact Award by Baanbrekend Drechtsteden zetten we de ondernemer met de grootste maatschappelijke relevantie in het zonnetje. Met deze award willen we zowel andere werkgevers inspireren als laten zien dat social impact ook economische impact kan hebben.