Over ons


Wat is Baanbrekend Drechtsteden?

De Sociale Dienst Drechtsteden, UWV en Randstad Groep Nederland hebben hun krachten gebundeld in Baanbrekend Drechtsteden. Zo brengen we vraag en aanbod van werk bij elkaar. We hebben een groot bestand van werkzoekenden en onze professionals denken actief met u mee. We verzorgen de werving, selectie, opleiding en plaatsing van geschikte kandidaten.

Baanbrekend Drechtsteden maakt het voor werkgevers aantrekkelijk om mensen met een uitkering of arbeidsbeperking in te zetten. Wij selecteren de juiste kandidaten voor u en geven kosteloos advies over de regelingen en voordelen waar u gebruik van kunt maken. Waar nodig zorgen we voor ondersteuning van kandidaten op de werkvloer of praktijkgerichte scholing.

Benieuwd naar onze eenduidige werkgeversbenadering? Bekijk dit filmpje, waarin het management van Baanbrekend Drechtsteden dit principe toelicht en diverse werkgevers en werknemers de voordelen van deze benadering verwoorden.

Ons team

> Account adviseurs

Als relatie van Baanbrekend Drechtsteden krijgt u een vast aanspreekpunt in de persoon van één van onze Account adviseurs.


> Management

Het management bestaat uit managers van Baanbrekend Drechtsteden, UWV en Randstad Groep Nederland.Maak een afspraak