Over ons


Wat is WerkgeversServicepunt Baanbrekend Drechtsteden?

De Sociale Dienst Drechtsteden, UWV en Randstad Groep Nederland hebben hun krachten gebundeld in WerkgeversServicepunt Baanbrekend Drechtsteden. Zo brengen we vraag en aanbod van werk bij elkaar. We hebben een groot bestand van werkzoekenden en onze professionals denken actief met u mee. We verzorgen de werving, selectie, opleiding en plaatsing van geschikte kandidaten.

WerkgeversServicepunt Baanbrekend Drechtsteden maakt het voor werkgevers aantrekkelijk om mensen met een uitkering of arbeidsbeperking in te zetten. Wij selecteren de juiste kandidaten voor u en geven kosteloos advies over de regelingen en voordelen waar u gebruik van kunt maken. Waar nodig zorgen we voor ondersteuning van kandidaten op de werkvloer of praktijkgerichte scholing.

Wie zijn we?

> Sectorteams

Als relatie van WerkgeversServicepunt Baanbrekend Drechtsteden krijgt u een vast aanspreekpunt. Per sectorteam is er minimaal 1 contactpersoon. Bekijk dit filmpje waarin de (contactpersonen van de) sectorteams worden voorgesteld.


> Vertegenwoordiging samenwerkingspartners

Vertegenwoordigers van WerkgeversServicepunt Baanbrekend Drechtsteden, UWV en Randstad Groep Nederland stellen zich graag aan u voor.

Neem contact op