Spring naar inhoud
Magazijnmedewerker

De voordelen van Baanbrekend

Een geschikte medewerker voor u vinden, dat is waar we voor gaan. Maar we nemen u niet alleen veel werk uit handen bij de werving en selectie. U krijgt één contactpersoon. Dat is een adviseur met veel kennis van regelingen, subsidies en wetten. Bovendien is onze dienstverlening gratis en helpen we u om invulling te geven aan MVO  en SROI. En onze kandidaten? Die zijn gemotiveerd om (weer) aan het werk te gaan. Samenwerken met Baanbrekend levert u genoeg extra's op.

Onze kandidaten
 • hebben een uitkering maar willen zo snel mogelijk weer aan het werk
 • zijn gemotiveerd om aan het werk te gaan
 • zijn vaak direct inzetbaar
 • hebben in veel gevallen een kleine afstand tot de arbeidsmarkt
 • hebben in sommige gevallen een grotere afstand tot de arbeidsmarkt vanwege een arbeidsbeperking (kandidaten Participatiewet)
 • zijn afkomstig uit Alblasserdam, Dordrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht of Zwijndrecht
 • zoeken een baan in branches als productie, bouw, industrie, administratie, zorg, schoonmaak, transport, beveiliging, retail, dienstverlening en horeca


Interesse? Bel (078) 770 87 70.

Heeft u een vacature?  Dan gaan onze adviseurs voor u op zoek naar een geschikte kandidaat. Deze bemiddeling is kosteloos. Wij begeleiden u in het hele proces van werving, selectie, opleiding en plaatsing van kandidaten. In tegenstelling tot uitzendbureaus berekenen wij geen bemiddelingskosten. En neemt u één van onze kandidaten in dienst? Dan betaalt u geen overnamekosten.  U kunt ook gratis direct uw vacature plaatsen.


Interesse? Bel (078) 770 87 70.

U krijgt een vast aanspreekpunt die zorgt voor maatwerkbegeleiding en u op verschillende terreinen ontzorgt.


Uw vaste  contactpersoon:

 • biedt u gratis ondersteuning aan
 • helpt u bijvoorbeeld bij het aanvragen van subsidies en andere (financiële) regelingen
 • kent onze kandidaten en helpt bij de werving en selectie van onze kandidaten
 • denkt met u mee over arbeidsmarktvraagstukken en is bovendien gespecialiseerd in uw branche


Interesse? Bel (078) 770 87 70.

Biedt u een werknemer met een arbeidsbeperking een baan? Dan zijn er verschillende regelingen en voordelen die dit aantrekkelijk voor u maken. U draagt dan bij aan het doel van de Participatiewet om meer mensen met een arbeidsbeperking te laten werken in gewone banen. Staat de kandidaat bovendien in het doelgroepenregister? Dan levert u ook  een bijdrage aan de landelijke banenafspraak. Wilt u advies over wat het u allemaal oplevert en over alle regelingen die er zijn? Dan bent u bij Baanbrekend Drechtsteden aan het juiste adres.


Interesse? Bel (078) 770 87 70.

Helpt u een werkzoekende vanuit de bijstand aan het werk? Dan geeft u de kandidaat daarmee een kans op een zelfstandig bestaan. Hiermee geeft u als werkgever blijk van uw maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Steeds meer bedrijven gaan aan de slag met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wist u dat een imago als maatschappelijk betrokken ondernemer nieuwe opdrachtgevers aantrekt en bestaande klanten bindt? 


Interesse? Bel (078) 770 87 70.

Heeft u als werkgever verplichtingen op het gebied van Social Return On Investment (SROI)? Wij helpen u graag hieraan invulling te geven. De Drechtsteden (Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Alblasserdam en Hendrik Ido Ambacht) vinden het belangrijk om samen met haar opdrachtnemers te investeren in de sociale infrastructuur van de Drechtsteden. Daarom passen we bij de aanbesteding van opdrachten Social Return On Investment toe. Dit betekent dat onze opdrachtnemers minimaal 5% van de opdrachtsom moeten aanwenden voor de inzet van kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt.


Interesse? Bel (078) 770 87 70.