Magazijnmedewerker

De voordelen van WerkgeversServicepunt Baanbrekend Drechtsteden

Een geschikte medewerker voor u vinden, dat is waar we voor gaan. Maar we nemen u niet alleen veel werk uit handen bij de werving en selectie. U krijgt één contactpersoon. Dat is een adviseur met veel kennis van regelingen, subsidies en wetten. Bovendien is onze dienstverlening gratis en helpen we u om invulling te geven aan MVO  en SROI. En onze kandidaten? Die zijn gemotiveerd om (weer) aan het werk te gaan. Samenwerken met WerkgeversServicepunt Baanbrekend Drechtsteden levert u genoeg extra's op.

 • hebben een uitkering, maar willen zo snel mogelijk weer aan het werk
 • zijn vaak direct inzetbaar
 • hebben in veel gevallen een kleine afstand tot de arbeidsmarkt
 • hebben in sommige gevallen een grotere afstand tot de arbeidsmarkt vanwege een arbeidsbeperking (kandidaten Participatiewet)
 • zijn afkomstig uit Alblasserdam, Dordrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht of Zwijndrecht
 • zoeken een baan in branches als productie, bouw, industrie, administratie, zorg, schoonmaak, transport, beveiliging, retail, dienstverlening en horeca


Interesse? Bel (078) 770 87 70.

Heeft u een vacature?  Dan gaan onze adviseurs voor u op zoek naar een geschikte kandidaat. Deze bemiddeling is kosteloos. Wij begeleiden u in het hele proces van werving, selectie, opleiding en plaatsing van kandidaten. In tegenstelling tot uitzendbureaus berekenen wij geen bemiddelingskosten. En neemt u één van onze kandidaten in dienst? Dan betaalt u geen overnamekosten.  U kunt ook gratis direct uw vacature plaatsen.


Interesse? Bel (078) 770 87 70.

Binnen WerkgeversServicepunt Baanbrekend Drechtsteden werken diverse mensen met kennis van zaken. Zij zorgen voor maatwerkbegeleiding en ontzorgen u op verschillende terreinen, daar waar mogelijk.


Uw contactpersoon:

 • biedt u ondersteuning aan
 • adviseert u bijvoorbeeld bij het aanvragen van subsidies en andere (financiële) regelingen
 • helpt bij de werving en selectie van kandidaten
 • denkt met u mee over arbeidsmarktvraagstukken en is bovendien gespecialiseerd in uw branche
 • geeft u uitleg over sociaal / maatschappelijk ondernemen


Interesse? Bel (078) 770 87 70.

Biedt u een werknemer met een arbeidsbeperking een baan? Dan zijn er verschillende regelingen en voordelen die dit aantrekkelijk voor u kunnen maken. U draagt dan bij aan het doel van de Participatiewet om meer mensen met een arbeidsbeperking te laten werken in gewone banen. Staat de kandidaat bovendien in het doelgroepenregister? Dan levert u ook  een bijdrage aan de landelijke banenafspraak. Wilt u advies over wat het u allemaal oplevert en over alle regelingen die er zijn? Dan bent u bij WerkgeversServicepunt Baanbrekend Drechtsteden aan het juiste adres.


Interesse? Bel (078) 770 87 70.

Helpt u een werkzoekende vanuit de bijstand aan het werk? Dan geeft u de kandidaat daarmee een kans op een zelfstandig bestaan. Hiermee geeft u als werkgever blijk van uw sociaal / maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Steeds meer bedrijven gaan aan de slag met sociaal / maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wist u dat een imago als sociaal / maatschappelijk betrokken ondernemer nieuwe opdrachtgevers aantrekt en bestaande klanten bindt? 


Interesse? Bel (078) 770 87 70.


Benieuwd naar sociaal ondernemers in onze regio? Bekijk dit filmpje.


En wilt u weten voor welke personen u dit allemaal doet? Kijk en luister naar het verhaal van Marcello.