Informatie coronavirus

Corona-RIVM


Als gevolg van de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de maatregelen die landelijk gelden, past Baanbrekend Drechtsteden haar dienstverlening aan.


Vanaf 2 juni 2020 gelden daarom de volgende maatregelen:

•    Voor vragen verzoeken we u zoveel als mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen. Dat kan op werkdagen via telefoonnummer 078 770 8770.
•    U kunt ons ook bereiken via e-mailadres: baanbrekend@drechtsteden.nl.

•    Heeft u post die u af wilt geven? Dan kunt u dit in de brievenbus gooien. Deze brievenbus staat voor de ingang van de sociale dienst aan de Spuiboulevard.
•    Bezoeken aan ons Werkplein worden zoveel als mogelijk beperkt. Dat geldt zowel voor bezoekers van Baanbrekend Drechtsteden, als voor die van de Sociale Dienst Drechtsteden. Echter, vanaf 2 juni is het mogelijk om een afspraak in te plannen. Informeer hiervoor bij Baanbrekend Drechtsteden via telefoonnummer 078 770 8770 / baanbrekend@drechtsteden.nl.

Door bovenstaande maatregelen kan het zijn dat de wachttijden aan de telefoon langer zijn of dat uw contactpersoon  lastiger te bereiken is. Wij vragen hiervoor uw begrip. Wij willen u ook graag laten weten dat wij bij Baanbrekend Drechtsteden de richtlijnen van het RIVM aanhouden. Dat betekent dat, waar het kan, onze medewerkers thuiswerken.

Via onze website houden wij u op de hoogte

Als de maatregelen veranderen, kunt u dit lezen op onze website. Op de website van het RIVM vindt u vragen en antwoorden en de meest actuele informatie over het coronavirus.


Laatste update: 28 mei 2020