Spring naar inhoud

Informatie coronavirus

Corona-RIVM

Laatste update 01 april 2020


Als gevolg van de ontwikkelingen rondom het coronavirus en de maatregelen die landelijk gelden, past Baanbrekend Drechtsteden haar dienstverlening aan.


Vanaf nu tot en met 28 april 2020 gelden daarom de volgende maatregelen:

•    Voor vragen verzoeken we u zoveel als mogelijk telefonisch contact met ons op te nemen. Dat kan op werkdagen via telefoonnummer 078 770 8770.
•    U kunt ons ook bereiken via e-mailadres: baanbrekend@drechtsteden.nl.

•    Heeft u post die u af wilt geven? Dan kunt u dit in de brievenbus gooien. Deze brievenbus staat voor de ingang van de sociale dienst aan de Spuiboulevard.
•    Bezoeken aan ons Werkplein worden zoveel als mogelijk beperkt. Dat geldt zowel voor bezoekers van Baanbrekend Drechtsteden, als voor die van de Sociale Dienst Drechtsteden.

Door bovenstaande maatregelen kan het zijn dat de wachttijden aan de telefoon langer zijn of dat uw contactpersoon de komende dagen lastiger te bereiken is. Wij vragen hiervoor uw begrip. Wij willen u ook graag laten weten dat wij bij Baanbrekend Drechtsteden de richtlijnen van het RIVM aanhouden. Dat betekent dat, waar het kan, onze medewerkers thuiswerken.

Via onze website houden wij u op de hoogte

Als de maatregelen veranderen, kunt u dit lezen op onze website. Op de website van het RIVM vindt u vragen en antwoorden en de meest actuele informatie over het coronavirus.